SIKKENS

Sikkens HuisSchilderPlan®

Smidt schilderbedrijf uit Zwolle is Sikkens Quality Painter en mag u daarom het Sikkens HuisSchilderPlan® aanbieden. Dit is een onderhoudsplan voor uw woning die u voor meerdere jaren kunt aangaan. Met het Sikkens HuisSchilderPlan® kunt u rekenen op regelmatig en uitstekend onderhoud aan uw woning.  Bovendien kunt u met het Sikkens HuisSchilderPlan® uw kosten goed in de hand houden. U weet precies waar u aan toe bent!

schildersbedrijf-steenhuis-b-v-industrieweg-92-a-3244737-la
PP2-EcoSure-productengroep-72dpi-1280x974px-E

Voordelen Sikkens HuisSchilderPlan®

  • √ Gegarandeerde kwaliteit van schilderwerk
  • √ Meerjaren onderhoudsplan mogelijk
  • √ Uw kosten altijd inzichtelijk
  • √ Uitsluitend gebruik van topproducten
  • √ Vakmanschap door Sikkens Quality Painter

Offerte Sikkens HuisSchilderPlan®

Wanneer u een offerte aanvraagt voor het Sikkens HuisSchilderPlan®, dan zal Vincent Smidt van Schilderbedrijf Smidt uit Zwolleeerst de conditie van het schilderwerk en de ondergrond nauwkeurig bekijken. Op basis van deze gegevens maakt hij een offerte voor u. In een onderhoudsplan staan de onderhoudsbeurten die passen bij uw woning en uw situatie. Dit onderhoudsplan is een meerjarenplanning. In het plan staat welke werkzaamheden wanneer verricht moeten worden. U weet zo precies wat u kunt verwachten.

 

Offerte opvragen

Garantiecertificaat bij het Sikkens HuisSchilderPlan®

Bij het Sikkens HuisSchilderPlan® ontvangt u een op naam gesteld Garantiecertificaat. Het certificaat garandeert u dat uw schilder Vincent Smidt de schilderwerkzaamheden en Sikkens producten heeft gebruikt zoals in uw offerte staat.

Tussentijdse controle en onderhoud

Kiest u voor het  Sikkens HuisSchilderPlan® dan zal uw Quality Painter Vincent Smidt tussentijds de staat van het schilderwerk ook controleren. Blijkt uit de controle dat eerder onderhoud moet plaatsvinden of kan worden uitgesteld? Dan overlegt Vincent dit met u. Kosten voor de nodige werkzaamheden zijn vooraf altijd duidelijk en u betaalt achteraf. Uw kosten zijn zo inzichtelijk en beheersbaar.

.